09:00

Lohärads IF Blå

Referat: Upsala IF - Lohärads IF Blå

Match en lördag morgon kl 09.00 borta i Uppsala är tidigt!! Men ändå kändes inte killarna så trötta som man hade för väntat sig :)

Matchen började i ett lugn morgontempo, det var ganska jämnt till en början. Vi hade någon mera chans under första kvarten. Samme hade ett kanon skott strax över från långt avstånd, tänk om den hade gått in....

0-1, 35:e min. Skönt med ledning. Det var Joel som sköt ett oväntat skott, över deras målvakt från vänstra kanten utanför deras straffområde. Vi gjorde en sådär första halvlek

Under andra halvlek rullade vi bollen bra inom laget, det var vår halvlek. Stundtals hade vi ett mycket bra spel, kul att se. Men vi missar på tog för mycket, vi måste bli bättre i avsluten. Sista 15-20 min av matchen var Upsalas, vi tappade mittfältet, många var trötta i värmen.

I den 79:e min får Upsala en straff som de sätter, 1-1 som även blir slutresultatet. Det var inte rättvist, sett över hela matchen skulle vi ha vunnit.

Kul att Linus Tegelmo gjorde sin första match för oss, det var en bra debut, riktigt kul.
Domaren idag var nog en av de bästa vi haft på länge. Han var med i alla situationer och gjorde en mycket bra insats.